Sidebar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2024 metais dr. Igno Končiaus vardinė stipendija paskiriama Fizikos fakulteto bakalauro nuolatinių studijų antro kurso Šviesos technologijų programos studentui Gabrieliui Rusoniui.

Gabrielius jis jau 5 metus vykdo visuomeninę ir savanorystės veiklą Lietuvos skautijoje. Šioje organizacijoje taip pat užsiima neformaliu jaunimo švietimu. Papildomai studentas priklauso skautiškai studentų korporacijai korp!Vytis, be viso to, rodo puikius rezultatus studijose. Visose veiklos srityse Gabrielius yra atsakingas, atsidavęs, stropus, rūpestingas, bendruomeniškas. Tokios ir panašios pilietiškos ir visuomenei naudingos veiklos yra Vydūno jaunimo fondo skatinama vertybė.

Vydūno jaunimo fondo, įsikūrusio Jungtinėse Amerikos Valstijose, iniciatyva, 2020 m. Fizikos fakultete buvo įsteigta dr. Igno Končiaus vardinė stipendija. Stipendijos tikslas – paremti ir paskatinti pilietiškus, aktyviai dalyvaujančius visuomeninėje, socialinėje studentų organizacijų ar kultūrinėje veikloje, darbščius ir pasiekusius aukštų akademinių rezultatų Fizikos fakulteto bakalauro studijų studentus.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos