Sidebar

Sveikiname visus pirmakursius sėkmingai įstojus į Fizikos fakultetą!

 

Rugsėjo 14 d. laukiame jūsų šventiniame mokslo metų atidarymo renginyje! Susitinkame Fizikos fakulteto (Saulėtekio al. 9, III rūmai) Didžiojoje fizikos auditorijoje. Jūsų lauks Fizikos fakulteto dekanas ir kiti svečiai. Prašome atvykite studijų programai nurodytu laiku:

  • 10.00 val. kviečiame atvykti Šviesos technologijų pirmakursius;
  • 11.30 val. šventė prasideda Elektronikos ir telekomunikacijų technologijų, Kompiuterinės fizikos ir modeliavimo bei Aukštųjų technologijų fizikos ir verslo pirmakursiams; 
  • 13.00 val. laukiami Fizikos ir Taikomosios fizikos pirmakursiai.

Po bendrosios dalies vyks kiekvienos studijų programos pirmakursių susitikimas su studijų programos komitetu ir studentais-kuratoriais. Šiame susitikime sužinosite studijų programos ypatumus ir studijų tvarką. Kuratoriai papasakos svarbiausią informaciją reikalingą orientuotis universitete ir pradėti studijas.

Prie fakulteto įėjimo rasite nuorodas į Didžiąją fizikos auditoriją.

Renginyje privaloma dėvėti kaukes.

Pirmoji diena visų bakalauro studijų programų kurso studentams šventinė ir paskaitos nevyks.

Nuo 15.00 val. kviečiame antro, trečio ir ketvirto kursų studentus prisijungti prie MS Teams pokalbio, kuriame bus aptarti ateinančio semestro studijų ypatumai. Prisijungimo nuorodą gausite savo studentiniu paštu.

Iki susitikimo!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos